Thursday, March 29, 2012

ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗΝ ΤΑΡΑΤΤΕ!...

Μία ηλικιωμένη γυναικα που φιλοξενείτο σε Οίκο Φροντίδας στην πόλη Wombwell, κοντά στο Barnsley, στην Αγγλία, φέρεται να έχασε τη ζωή της επειδή ο υπεύθυνος νοσηλευτής που είχε βάρδια, δεν έσπευσε κοντά της όταν αυτή έπεσε από το κρεβάτι της στο στο πάτωμα επειδή εκείνη τη στιγμή προσευχόταν!

Η Ντόροθι Γκρίφιθς, 87 ετών, έπασχε από αλτσχάϊμερ. Μέλη του προσωπικού του Οίκου Φροντίδας άκουσαν έναν θόρυβο, και την βρήκαν πεσμένη κάτω. Ειδοποίησαν αμέσως τον υπεύθυνο βάρδιας Αμπντούλ Μπούτο ο οποίος, μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, εκείνη τη στιγμή προσευχόταν, και τους είπε να περιμένουν ώσπου να τελειώσει. Φαίνεται όμως ότι, όπως ειπώθηκε στην διαδικασία ένορκων καταθέσεων που έγινε σε δικαστηριο του Σέφιλντ, εκείνα τα 5-10 λεπτά καθυστέρησης που ο Μπούτο προσευχόταν γονατιστός επάνω στο χαλάκι του. Η εφημερίδα Ντέιλι Τελεγκραφ, επικαλούμενη πληροφορίες της, αναφέρει ότι, με την αναστάτωση που προκλήθηκε λόγω της καθυστερημένης παρέμβασης του υπεύθυνου νοσηλευτή, πέρασαν τελίκά 4 ώρες από τη στιγμή που η γυναίκα έπεσε στο πάτωμα ώσπου να έρθει ασθενοφόρο και να την μεταφέρει σε νοσοκομείο. Δυστυχώς, εκεί δεν μπόρεσαν να την συνεφέρουν, και κατέληξε.

No comments:

Post a Comment

Ο Νορβηγός ζογκλέρ*

  Στο τρένο, Παρασκευή κατά τις 11.30 το πρωί, από Κηφισιά-Μοναστηράκι. Ως το Ηράκλειο είχε γεμίσει το βαγόνι μας. «Ποιοι είμαστε;», θα αναρ...